Anotace: To jsem si takhle jednou seděla s partou přátel... Mám je všechny ráda, ale tenhle večer mi zkazili náladu.
Co má člověk dělat, když si z něj dělají srandu srand,
když on sám jim k tomu poskytne grant,
když už všeho má plný zuby
a oni cizí slova rvou do huby,
když mu pak je líto vše...
Co má dělat, když debilů je přehršle...?