Radare, Radare, tys ještě neodrost ze stínu medvídka?
Nechceš darovaž ještě jednoho plyšáka?
04.03.2008 13:21:00 | jehlaspichlas
Moc pěkná! Koukám, jak jsi se v předjaří hezky rozepsala! I já občas chytnu inspiraci, ale zatím pohříchu jen u komentů k takovým krásným něžným dílkům! Na ta svá další se budu muset jednou dobře vyspat a snad i múzi budou čilé...;o)
Medvídek plyšový,
ten i můj spánek hlídá,
nikdo se nedozví,
o čem se mnou povídá!
Nikomu nesvěří,
co sdělil jsem mu tiše,
a o čem jen on ví,
správce mé snové říše...
Je důvěrníkem mým,
mojí plyšovou vrbou,
je moudrý, dobře ví,
jak lidé rádi drbou
ty, kteří jiní jsou,
citlivou mají duši,
svým láskám věrni jsou
víc než-li kdo jen tuší,
zásady rytířské
se snaží dodržovat,
a mají za nízké
nějak se povyšovat...
Slabých se zastanou,
silní je nezastraší,
hlásají pravdu svou,
zkrátka podivní braši...
;o);o);o)
27.02.2008 00:32:00 | Kozoroh 1
medvídek v dlani
a ruka na ní..
příjemné spaní .o)
plomin nak mi to uklouzlo .o))
26.02.2008 21:58:00 | Bean