Anotace: anotace nepomuze ani nadpis ani dilo..co vubec?
hm..rymy..ale dobry..je to vztek z tebe co rymuje,co ma rytmus,protoze je..a mela bys to rozseknout..uz je toho moc..rozhodni se..najdi se..
27.02.2008 22:09:00 | veronika
kruty odsouzeni..ptze vim, jak moc rymy nemas rada...
btw. ryma je taky svine..;-)
bude leto, bude lip.v obou smerech:)x)
26.02.2008 22:17:00 | Adrianne Nesser