Nemyslel jsem si, že je to láska
Nemyslel jsem si, že je to láska,
A není mi líto, že to skončilo.
Rád bych napsal, že to bylo hezký, ale nebylo...
Nemyslel jsem si, že je to láska,
A taky nebyla.
Nemyslel jsem si nic.
(A ani na nic.)
A tak i teď lžu sám sobě,
Že je mi to vlastně celý fuk,
Tohle je ta báseň o smutku i zlobě,
Ale jinak pssst, ani muk!
Oni to nevědí,
Oni to netuší.
Oni nejsou ty.
A kdo jsi vlastně ty?
A kdo jsem potom já?
Nemyslel jsem si, že je to láska,
Ale teď bych si možná i přál aby byla,
Protože bychom byli oba jistě šťastní...
Jistě šťastnější než jsme teď,
Když zbyla jenom prázdnota a šeď.
Ale co z toho?
To nikoho nebere,
Jenomže je to pravda.
A pravda je nudnější než lži.
Tak je to a vždycky bylo.
Musí jít z kola ven ten, co nemá co dát!
A já si nemyslel, že je to láska,
Ale na to, že nebyla,
Mi to nějak moc nedá spát...
Přečteno 286x
Tipy 13
Poslední tipující: dablik007, Martanka, jesterka, Lota, labuť, Kanzy, WhiteSkull, LOMI
Komentáře (3)
Komentujících (3)