Slunný den
Dne, ty krásně prosluněnný,
přinášíš lepší probuzení.
S tebou příchází chvíle o trochu světlejší,
když venku jsem , paprsky sluneční mě konejší.
A přesto nepřináší mi sebemenší útěchu,
stínem jsem, lidé míjejí mě ve spěchu.
Hladí mne po tváři, hýčkají svým teplem,
však náladu pochmurnou nerozzáří ani tímto světlem.
Přečteno 291x
Tipy 2
Poslední tipující: Norlein
Komentáře (2)
Komentujících (2)