. . . pár chvil
Anotace: - Ledové víno -
Sbírka:
Oáza
. . . těch pár chvil
Kdy prokvétáš jarem
A ovoněna jitřním deštěm
Mne probouzíš
Vnímám cit
Jímž promlouváš
Když svými rty
Do mých víček
Zdobíš rodící se den . . .
. . . těch pár chvil
Předjitřní mše
Když se probouzím
Do hebkého tepla Tvých ňader
Vnímám cit jímž promlouváš
Když ke mně přivineš svůj klín
A svou božskou manou
. . . sytíš náš rodící se den
Přečteno 304x
Tipy 10
Poslední tipující: Lota, jsem nikdo, Úsměv sedmnáctky, Lucie Teru, dva, WhiteSkull
Komentáře (3)
Komentujících (3)