Anotace: ......................................... Raději žádná. Pokud možno, přidejte komentáře. I za negativní hodnocení budu ráda.....................................
Máš pravdu,tak to prožívají všichni zamilovaní,ale důležité je co se děje okolo těch krásných chvil,v každém jednom zvlášť.Pak se za čas kratší,nebo delší dozvíme,kolik věcí bylo společných a kolik jen pro jednoho z nich.Prožijeme-li dlouhou dobu pospolu a společných všedních věcí přibývá,může se zamilovanost změnit v lásku a ta je křehká.
Jinak pěkně a něžně napsané "jakoby"od zamilovaného člověka,který umí najít slovíčka(né všichni jsou gramotní),která potvrdí pocity a city sebe sama.
27.02.2008 09:53:00 | WAYWARD