Osamělé toulání...
V tísnivých uličkách věžových domů,
co trčí nahoru a nikdy ne dolů..
Touláš se chladným ránem
a s večerem hledáš,
kde vede cesta rájem..
Dlažební kostky odráží melodii..
Klapotem střevíčků
vyluzuješ si tóny..
A utíkáš..
Jsi tady sama a nevnímáš..
V očích máš hluboké tůně..
Skleněné obracíš je k luně..
Na mostě Karlově
stojíš tak nehybně..
Stejně jak sochy podivně..
Za svitu pouličních lamp
hledáš to místo odkud kam..
Která ta cesta
povede z města
a nebude to jedna ze sta..
Kde najdeš úsměv za víčky
a protančené střevíčky..
Kde budou všechny emoce
na rtech Tvůj úsměv nesouce..
Pocházet jenom ze slunce..
Přečteno 466x
Tipy 25
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Romana Šamanka Ladyloba, malá a šikovná, Taog, vodnař, toužím.jít.dál, FATA MORGÁNA, IvoMaria, come-past, dva, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)