Pocit
Anotace: Dnes to cítím všude
Ve výkladních skříních zářících do výklenků
na cestách rozbitých vyšlapaných bez okolků
při kradmých pohledech
na prázdných stránkách kdysi slavné knihy
v šedivých vzpomínkách na vlastní chyby
při čtení mezi řádky
V prchlavých chvílích rozkoší hodinových hotelů
v neosobní atmosféře hotelových pokojů
v toužebných pohledech
v hledáčcích lovců lačnících po soubojích
jak malá součást stroje tvořeného po soukolích
bezbraným terčem
Ve zmatených slovíčkách šeptaných polohlasem
na ostrůvcích marných citů obklopených oceánem
mě do zad bodá pocit
věčného pozdě příchozího
nemilovaného milujícího
Přečteno 363x
Tipy 14
Poslední tipující: ewon, Marupiara, bez nápadu na přezdívku..., poustevník Jirka, G30R63, anaH, dva, just me, WhiteSkull
Komentáře (4)
Komentujících (4)