Vzpomínka na odpoledne
Anotace: Automatický text
Vzpomínka na odpoledne
Cítím vůni bříz
a můj pohled letí nad zemskou tíž,
nohy pozvedám
- myšlenky už nevnímám.
Všude uvadají květy,
poslední sněženka klopí svou hlavu
- jak já se stále peru.
Není možné
- tolik bolesti,
srdce plné úzkosti,
bolí mě ústa
- křičí, pláčí,
druzí neslyší.
Pozvedám ruce k davu,
už ani nehlesám,
lidé chodí okolo
- uzavřeni ve svých ulitách,
poslední paprsky světla
a zase bude tma.
Tápeme,
topíme se v iluzích,
druhým, sobě
- po krk - jen v dluzích.
Příkrov lásky,
přístav snů,
ještě tehdy jsme věřili dětským slibům.
Jednou vrátíme se
- zas a zas,
bude nám dobře v tamtěch končinách.
Přečteno 276x
Tipy 12
Poslední tipující: Roger, Romana Šamanka Ladyloba, Severka, jedam, Traci, Metcheque, Maura, blue
Komentáře (3)
Komentujících (2)