Závěrečná
Anotace: nemám ráda plesy a nemám ráda konce
dohrálo poslední blues
tanečníci zouvají boty a chystají krabice
potažené lakovanou kůží
kapela popíjí ze sklenic s vakuovanou vodou a
stírá si z čela kapky večera
drobní zlodějíčci rozkrádají parkety
šatnářky schovávají do kapes kabáty
zbyvší po ztracených hostech
žádám tě o konečný tanec
na ztuhlém cementu zpod zmizelých prken
za dekadentního doprovodu praskajících bublinek minerálky
žádám tě o hranici
na spáleništi
Přečteno 305x
Tipy 6
Poslední tipující: Lady Carmila, Emily Winnacott, kjetilka, wwrrmm, just me
Komentáře (2)
Komentujících (2)