Anotace: kteří si myslí, že mají patent na "správný "život ......vrácená .... .....buďte shovívaví, prosím :-)
...tak tohle přesně vystihuje mou náladu a pocity, když mi moji "chytřejší bližní" začnou "radit", naposled jsem se do toho jaksi ponořil včera, i když jen ve vzpomínkách a očekávání věcí příštích, něktří lidé si totiž nemůžou pomoct a pořád se do někoho montují a ještě mají pocit vlastní svatosti. Myslím, že se tomu říká "duchovní pýcha"... :-)
28.02.2008 07:26:00 | Pavelpaja
Tak už tedy zanech toho marného štěbetání,roztáhni křídla a prostě leť! Přeju Ti šťastný let!
27.02.2008 23:47:00 | Kozoroh 1