Zrazováni
Anotace: Propálí se až do srdcí.. bohužel
Tak jsem se zase jednou spletla
a šlápla o píď vedle,
Letmý pohled do horoucího pekla
Je prázdné. Ďáblové číhají ve tmě.
Vtěleni do usměvavých lidí,
co mlčky se vším souhlasí.
Oslepli jsme. Nikdo je nevidí.
Ač s nimi denně zápasí.
Zradí v neočekávanou chvíli
a zůstaneš na vše sám.
Žijeme tu tiše s nimi,
Nejhorší snad je, se bát.
Každého z nich poznáš podle očí,
jsou nelidské a nebrečí.
A když na tebe pohled stočí.
Propálí se až do srdcí
Přečteno 272x
Tipy 2
Poslední tipující: just me, Vladimír P.
Komentáře (0)