I když jsem tomuto stavu zatím vzdálená, moc ti za tu báseň děkuju. Jakožto člověku dívajícímu se z druhé strany jsi mi dala možnost prožít, jaké to je (a zamyslet se občes potřebuje každý) ;-)
02.03.2008 15:02:00 | Lisa.Ginmi
....troufám si říct, žes fakticky dobře vystihla pocit většiny matek....
Děti rostou a začnou se člověku vzdalovat a pak už to vypadá, že o sobě navzájem vůbec nic nevíme... Ale není to navždycky...aspoň myslím..:)...za pár let uvidím...
28.02.2008 21:44:00 | Jesus
tak nevím..
kdo z vás má to čtení rád..
jeden však má dar polouchat .o)
taky rád čtu.. ženě..a ona spolehlivě za 5 vteřin usne :o))
28.02.2008 18:26:00 | Bean
… nojo děti prostě rostou a rostou …a nám nezbývá než se dívat … řekl bych,že si krásně popsala to období vzdalování … vím ale, že pak přijde zas období sbližování …a než se naděješ čteš vnoučatům …
28.02.2008 09:36:00 | WhiteSkull