Budeš chodit v kaši masa?
vyšlapaná rudá trasa,
budeš drtit moje kosti?
ve skrývané krutozlosti,
rozmňágáš mé křehké tělo?
vepřová a knedlo, zelo,
rozsekáš má zlatá ústa?
zbyde němá tvář má pustá?
rozmňágáš mě silou křídel?
tak se neboj, jsem tvůj přítel,
slova jsou však někdy lež,
tak se ptám,
rozmňágáš mě?