KŘIŠŤÁL
Miluju vroucno
miluju jsoucno
Miluju šílence
miluju milence
Miluju vánek
miluju spánek
Miluju lásky
miluju vrásky
Miluju um
miluju rum
Miluju ováda
nemám rád hovada
Kdybych uměl napsat
Zrcadlo
To by pochopili všichni
...
Miluji Boha
proboha!
...
Miluji ŽIVOT!
Přečteno 301x
Tipy 18
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Duhová, Danah, WhiteSkull, isisleo, Martanka, tiny Tine, Psavec, Bíša, jedam, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)