Smysl a čas
Anotace: ....tak...tik tak
Smysl a čas
...vlnící se větve stromu
vedle kostela
peří na cestě
se čepýří ve větru
jako ten muž ..
co s kytkou odbíhá
za jinou
Přečteno 463x
Tipy 2
Poslední tipující: Psavec, Vladimír P.
Komentáře (2)
Komentujících (2)