V slze je síla,
bolest i strach..
Když po tváři Ti stéká..
Není to jenom
tak...
***
úplná pravda pravdoucí...mluvíš mi ze srdce a věřím, že i té další spoustě lidí...
28.02.2008 14:28:00 | 0-0
... hrála si s hadrovým panáčkem a ten s ní rostl... postupně ztrácel knoflíčky u kabátku, oči ztrácely lesk a pak se začaly sypat drsné piliny ... i ty došly a zůstal jen barevný hadřík, kterým setřela poslední slzu...
***
Jiří senior
28.02.2008 13:23:00 | j.c.
Slzy se roní ze srdce, krásná pravda. I ty falešné tam vznikají, bohužel.
28.02.2008 10:46:00 | Psavec