Kruh
Anotace: ...když něco končí, tak něco jiného začíná...
Pod oblohou
posetou milióny hvězd
kde měsíc
v úplňku září.
Obleču černý plášť
a časem
vrátím se zpět.
Tváře, slova, gesta,
vynoří se
z šedivé mlhy zapomění.
Staré jizvy
otevřu střepem.
Střepem z poháru,
jenž dopil jsem do dna.
Teď naliju si nový.
Kruh se uzavřel.
Přečteno 330x
Tipy 12
Poslední tipující: smudlinek, Lucie Teru, Bíša, Isobel, Psavec, Veru
Komentáře (5)
Komentujících (5)