Balada o konopí
Anotace: lepší je nehulit
Trhaly děti trhaly květiny,
na malém kopci u malé dědiny.
Listy z těch květů doma pak suší,
že to je konopí nikdo netuší.
Vykouříl dědeček dětičkám kytičky,
omámem rostlinou močil do ledničky.
Honil pak dědeček po domě děti,
to už tak bývá když hulí kmeti.
Babička čajíček z marjánky vaří,
pije ho z chutí, křičí a paří.
Z rádia dechovka nahlas se dere,
omámený strýc v ložnici sere.
Dědeček do novin ubalil špeka,
do plic kouř vdechl, teď hučí jak řeka.
Tak to je matroš, směje se babka,
dnes hulí všichni, i pejsek Ťapka.
A tak děti kytičkou,
sjeli dědu z babičkou.
Přečteno 464x
Tipy 13
Poslední tipující: GM, WAYWARD, toužím.jít.dál, pavlis, Romana Šamanka Ladyloba, beerede, Psavec
Komentáře (8)
Komentujících (8)