Anotace: ***
Již oči Tvoje vlhnou slaně,
čelo se vráskou zatáhne,
zase máš pohled plaché laně,
a touha marná srdce Tvé
nemilosrdně krutě týrá,
na ráně čerstvé krev už schne,
zrak Tvůj teď kamsi tupě zírá,
zamknout na sedm západů
chceš veškerý teď smutek svůj,
otevřít si půjčovnu snů,
kde koho chceš, může být Tvůj...
12.03.2008 18:58:00 | Kozoroh 1
úplnění je cítit hořkost z tvého poháru slzí,
ve sladký nektar jej čas promění - uvidíš brzy!
28.02.2008 10:57:00 | akneliam