Anotace: ....i když trochu jiná :-)...je to jen taková pitominka, co mě právě napadla :-))))
Pak přijde ten, který to umí,
rozehrát všechny Tvoje struny
něžněji, než Tvá mysl tuší,
naplní srdce Tvé i duši,
a třeba bude míti zájem
Láskou splácet v srdci Tvém nájem!
O tom, co možná bude dál
lépe by básník Život psal...
01.03.2008 18:02:00 | Kozoroh 1
nesmíš si to zas tak brát..
kdbys však přeci natáhla ty struny..
přijdu si s tebou hrát .o)
28.02.2008 18:17:00 | Bean
pěkné, vtipné, s překvapivým koncem, tohle rozhodně není pitominka
28.02.2008 14:01:00 | Martinecka23
Celou dobu při čtení jsem přemýšle, co to bude za asociaci, ale kytara mě nenapadla. Asi jsem měl číst pomaleji :-D
Je výborná!!!
28.02.2008 12:31:00 | Dračičák