Smrt je jenom přeměna..
anděl ví, že znamená
zase nové zrození
právě tady
na zemi..
:o*
03.03.2008 08:04:00 | Cecilka
Mě tak napadá, že ti přeběhlo mrazení přes záda, jak tě má Lucka přečtenýho :-)
28.02.2008 13:47:00 | smudlinek
Překonáváš se...je prostě skvělá......jen pravdivá není...ty nejsi zlo ani dobro jen věčný poutník co hledá sám sebe a bojí se důvěřovat. Bojí se uvěřit věcem keré nejsou zcela zjevné, které se zdají být neskutečné, bojí se uchopit něco co je mu nabízeno.
28.02.2008 13:42:00 | Lucie Teru