Přestaň křičet:"pro Boha!"
ale radši tak čiň
zbytečný jsou slova
důležitý je čin
je opravdu jedno kolik knih jsi přečet
všechnu Moudrost máš v Srdci
mysl musíš umlčet
do té doby budeš kňučet, mečet a brečet...
stěžuj si sám sobě
přestaň "pro Boha!" křičet