A budu se těšit
Anotace: tohle píšu jen pro sebe, potřebuju se povzbudit a není to básen, to vůbec ne!
a budu se těšit
na to že ráno vstanu a budete tady
poslední
krásnej
jarní
únorovej den
a půjdem do tanečních
a pak třeba na džus s vodkou
a v sobotu dopoledne si dám
zase pěkně do těla
a pocuchám trochu nervy
a co že je neporazíme?
vzdyt nás to baví, holky!
a nebudu myslet na nic
co nemám ráda
co mě nebyví
co mi kazí náladu
a nebudu si dávat žádné
nové myšlenky nápady a cíle
a vůbec
budu se radovat z toho
co mám právě ted
i když to třeba není nijak
světoborný
originální
zajimavý
mimořádný
záviděníhodný
protože MĚ unavuje žít
ve světě snaživejch jedinců
co se jen plazej jedničkama z matiky
a laskavejma pohledama
dozorců - profesorů
a bachařů - rodičů
protože mě nebaví žít ode zdi ke zdi
a aby mi hrozilo že mi ten strop
všech
trablí
úkolů
povinností
kiksů
a chyb
spadl na hlavu
a taky prej vypadá
neupřímně když se snažím
vycházet se všema
jenže proč ne?
řekněte mně
kdo to v dnešní době umí
tohleto
sakra!
lidi
školo
živote
nechte mě už žít
Přečteno 303x
Tipy 6
Poslední tipující: Woski, jaňa, Bíša, just me
Komentáře (2)
Komentujících (2)