Co tím chtěl básník říct?Na to se ptají učitelky nejou tu nějaké mezi námi!!!
29.02.2008 14:31:00 | kocour Mour
hmm... to určitě jo, ale je to trochu osobní a každé slovo má svůj význam, teda pro zasvěcené.. Jenom jsem to potřeboval vyplivnout :))
29.02.2008 13:51:00 | Herbit
Báseň by se dala interpretovat mnoha způsoby. Děti ve škole by se mohly ptát, co tím chtěl básník říct? Zajímavá je právě pro mnohost výkladu.
29.02.2008 13:45:00 | jsem nikdo