tak už je mě to jasný a já si lámal hlavu proč ke mě přichází se setměním ospalá a utahaná a ona nejdřív chodí k Tobě...:-) 1*
29.02.2008 19:48:00 | jedam
Tanči s ní...
ona se unaví !
Ta paní v sametu,
co nezná svítání.
Nic Ti nebrání,
vem ji do dlaní,
a polib do vlasů
z havraních křídel,
a když splyneš s ní,
zmizí Tvá svízel...
28.02.2008 21:20:00 | spare
I keře někdy umírají
tou spoustou ran
a noc se směje v naději,
že nepřijde ráno...
28.02.2008 20:06:00 | Myška