Prý zná život
Pod nátlakem
tichých dohod
pán vrásčitý
starší než svět
(leč je mu tak dvacet let)
sedává sám
na lavičce v parku
(prý zná život)
Dívá se
do prostoru
slepýma očima
a sleduje lidi
(že prý je vidí)
věří na osud
a čeká
až mu spadne
do klína
(ale já mu nevěřím)
A z touhy po čemsi
uzavírá se
do nekonečného kruhu...
Přečteno 271x
Tipy 4
Poslední tipující: Ishtar, estrellita, Boleslava, just me
Komentáře (2)
Komentujících (2)