i když máme za okny zrovna psotu..
todle mě potěšilo..
je to na mou notu .o))
z úsměvů at narostou nám křídla..nejlépe hned..
a potom..už nás čeká..jen rozesmátý let.. :o)
02.03.2008 17:33:00 | Bean
Velmi povzbudivá báseň, optimistická, s trochou energie a elánu ... leč na každého to nepůsobí na 100%. Přesto za tuto básenku děkuji, přecik si jen z ní něco odnesu ...
28.02.2008 20:59:00 | NikitaNikaT.