Anotace: "sladkých šesnáct", hořká nálada z toho přetvařování, a nakonec hořkosladkost mandlí, které miluju
Človek niekedy zostane SPRATKEM celý život :D Ale inak pekná báseň, trochu mi z nej zaznieval vzdor... taká malá (narodeninová) výpoveď násť-ročných o ich problémoch a svete... prežila som to, o kachličkách školských záchodoch tiež viem svoje ;)
20.03.2008 12:34:00 | lennerka
člověk už není naivní ale daleko stejně neví co chce a třeba to ani nestihne zjistit..ať ti vzducholoď pomůže najít cestu příštích let:-*
01.03.2008 09:49:00 | jitro
15,16, nebo 17? Pořád stejný...nic se nemění,jenom mám pocit, že děti se furt zmenšujou a lidi toho po mně víc chtěj a myslej si, že mám víc rozumu;), nebo bych alespoň měla mít...no jo, měla...ono by se toho mělo, a nemělo...po nepovedený oslavě mých 17tek, jsem nad tím už musela mávnout rukou a říct si- ono to NĚJAK dopadne...
29.02.2008 11:44:00 | Veru
no, 16 se od patnácti fopravdu neliší, někdy mám pocit že ani od 19 :o)a neboj, spratci fakt vypadaj jinak :)
28.02.2008 21:23:00 | just me