Pro Tebe Jani
Anotace: To je má odpověď........
Z náklonosti byla láska stvořená,
za následek měla srdce zlomená...
K mému srdíčku Ti byl vzat klíč,
to co jsi pohřbila, je dávno pryč.
Nechci vědět víc než vím,
nechci hýčkat znovu splín...
Komentáře (0)