Zkušenost srdce
Světlo plamínku svíčky,
hoří odlesky ve tvých očích,
dotýká se tváří, vlasů
tak, jak mohu i já a stejně nemohu,
ten plamínek musí, já chci,
co všechno srdce zkusí
jen pro ten pocit,
plamínek vyhasíná,
stejně tak tvůj stín,
stejně tak ty,
kdo naposledy se dotkne,
avšak jen já řeknu
sbohem.
Přečteno 305x
Tipy 2
Poslední tipující: estrellita, PoeziGirl
Komentáře (0)