Hledání..
Jen svíčky knot..
Jen popsaných papírů plot..
A hrnek zeleného čaje..
Ví, co prožívám..
Nejsem ta rájem obklopená,
ve které zpívá duše celá..
Zamčená uvnitř těla..
Snad nesmělá..
Jenom skrz otevřené oči..
Nahlédneš, co se děje - uvnitř..
Uvidíš boj,
myšlenkově-slovní..
Myšlenky plují jako tichá řeka..
Jen slzy značí,
že bolest je moc velká..
A slova nestačí..
Duše prodírá se trním
a hledá možná novoluní..
Snad místo, kde hlavu skloní..
A tam se osvobodí..
Oděna v cárech,
s jizvami na rtech,
chtěla by zahnat už,
smutný vzdech..
.
.
Však právě zasypána jest..
Hromadou balvanů..
Z citových cest..
.
.
Neví, kde začít..
Balvany odstrčit..
Se smutkem zatočit..
Přečteno 287x
Tipy 15
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Paulín, 0-0, toužím.jít.dál, Psavec, vodnař, Bíša, WhiteSkull, carodejka, WAYWARD, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)