Žiju život v hlubině
vlasy jako lekníny,
moře chaluh zlatých
a občas gejzír rybek kudrnatých...
Žiju život v tichu,
které mě uvnitř těla nestydatě hladí..
Žiju život v hříchu
a až vesmírně mě to baví
Víra v Tebe, bože,
je v sebe víra
a lásko, na konce už se neumírá...