mám stejnou úchylku jako paranoidandroid ale už nemám co opravovat :o)
30.03.2008 17:36:00 | hanele m.
"Podruhé" - z vlastnej skúsenosti - bolí viac ako prvýkrát, je silnejšie a tvrdšie...
Krásna báseň, hlboká, silná :)
20.03.2008 12:53:00 | lennerka
výbornýýý...nejlepší od tebe za poslední dobu!! četla jsem to 3x, to už něco znamená:) máš tam strašně krásný pasáže, i jako celek je to silný. jen poznámka... vnímám SVOJI bolest...to bys, studente češtiny, mohl vědět:-D ne, dělám si srandu, jen jsem na tohle celkem ujetá a vždycky mě tahle častá chyba zarazí...ale vlastně je to uplně fuk;-)
16.03.2008 19:43:00 | paranoidandroid
jojo...hezký,ale života si užívej,na takový pocity jseš při 19 mladej ;) piš dál, fandím ti
10.03.2008 11:36:00 | Norlein