Anotace: chtěl bych aby jsme se všichni uměli zbavit svých problémů, bolestí a smutků.. prostě bychom ráno vstali a šecko by bylo zasejc v pohodě..to bych si-nám-vám přál... .))
Sbírka: Život, bůch a jiný běžný věci
:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Nic jinýho se ani říct nedá, jelikož bych se opakovala (ne! to nejni možný!!!)
18.10.2005 20:13:00 | Králík