Setkání
Anotace: Může to tak být?
Potkali se dva oslové,
radost z toho měli
Chviličku si povídali,
drobátko se přeli
Poslyš, potom starší pravil,
tohle nemá cenu
Přestože jsem trochu hloupý,
mám moc chytrou ženu
Druhý osel hlavou kývl,
to je přece jasný
Chce být ženou senátora,
pro ty prachy krásný
Přečteno 460x
Tipy 38
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Květka Š., Verule, Memento, grázlík, Lisa.Ginmi, Martinecka23, Rikitan, labuť, Vlk v rouše, ...
Komentáře (9)
Komentujících (9)