Máš dobrý postřeh a jak dál?
Aspoň o tom diskutovat s lidmi,aby si všímali.
Naučí se ,ozývat se.
Jsme moc nevšímaví,všichni.
03.03.2008 19:29:00 | s.e.n
...místo okvětních lístků kopretiny budeme své lásce trhat kola na silnici ...
03.03.2008 11:18:00 | WhiteSkull
Jsem euroskeptik, upalte mě!
Čech byl vždycky malý pán,
jen před husity se chvěla země
a mnohý se sklonil "evropan"
Ač dopadli jsme vždycky bědně
na nikoho neřvu "aus!"
pod vousy jen si mumlám temně
snad podrží nás (Santa) Klaus
***
Jiří s.
01.03.2008 09:50:00 | j.c.