ve středu...
Anotace: ...přijdeš?.... :)
opřena o studenou žulovou zeď
sotva jsem dýchala
bála se vlastního tlukotu srdce
tenkrát v póze jsem ti stála
blázni byli jsme tehdy,jsme i teď
naše touha s vášní se smíchala
s rozumem ztemněným od slunce
na podzim má duše tvou milovala
čas utíká,pospíchá kupředu
jen my zůstali najednou stát
daleko od sebe,daleko od lidí
bezradní životem,tváříc se nesměle
přijdeš někdy ve středu?
kousek sebe bych ti chtěla dát!
přestože srdce se stále stydí
jsi klaun?!tak proč tak vesele?!
Přečteno 281x
Tipy 7
Poslední tipující: pavlis, Psavec, drsnosrstej kokršpaněl, HarryHH, mamina
Komentáře (1)
Komentujících (1)