miluji
Anotace: už jsem se vzpamatovala
miluji svět,
co barvami září,
miluji lidi,
co mají úsměv na tváři,
miluji měsíc,
když je v úplňku,
miluji tancovat,
v dešti i na slunku,
smutné se snažím rozesmát,
já chci se se životem prát.
Přečteno 364x
Tipy 3
Poslední tipující: veronicie, Psavec
Komentáře (2)
Komentujících (2)