PADESÁTKA
Co je to padesátka?
Běh na dlouhou trať.
Někdo doběhne brzy k cíli,
někdo se ztratí,
lapá dech
za malou chvíli.
Další se pyšní trofejemi,
tak to má být.
Já jsem jen velmi
křehká žena,
co žije z lásky,
z vůně jarního sena.
Proto si říkám:
"děvčátko z jetele",
buď rádo,
že máš přátele.
Nesmíš se bát
padesátky,
co život vzal,
Ti vrátí zpátky.
Vypuč jak na jaře kytička,
rozkvétni štěstím celičká.
Přečteno 320x
Tipy 9
Poslední tipující: Vlk v rouše, jerabina, isisleo, Psavec, WAYWARD
Komentáře (2)
Komentujících (2)