motýli přání
motýli přání
motýli myšlenek
motýli polibků
radosti pro dnešek
motýli hudby
motýli vášní
motýli motýlů
to je nad mou sílu
toliko motýlů a každý jinačí
každého pohladit snad se mi podaří
motýli motýli
jak se mi změnili
křídla dát nápadům
aby létaly na chvíli
Přečteno 364x
Tipy 7
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Vladimír P., Romana Šamanka Ladyloba, jedam
Komentáře (2)
Komentujících (2)