Leibnitz ale řekl, že tohle je ten nejlepší svět který existuje. Možná že by byl takový kdyby byl pčávě čokoládový. Nejčokoládověji čokládově čokoládový na světě. Na sobě samém. Miluji čokoládu, nenávidím slepé optimisty.
04.03.2008 21:15:00 | Já Esther Ruth
Áno, tys to vystihla :).
Čokoláda je jediná jistá věc na tomto podivném světě.
02.03.2008 17:26:00 | Zuz.
takové sny, jeden nikdy neví... Zato čokoládou si může být člověk jistý! :)
02.03.2008 17:02:00 | prostě Zuzana