. . . J S I . . .
Anotace: - Ledové víno -
Sbírka:
Oáza
Jsi Jitro
Tvá ruka
schoulena v mé dlani
na notové osnově dne
jako předznamenání
. . . života
Jsi Klíč
Když pro mne otevíráš
všechny zázračné svatyně
. . . všehomíra
Jsi . . .
mojí každodenní modlitbou
Jsi . . .
jedním dlouhým
nekonečným snem
do něhož je tak slastné
každého jitra se probouzet
Jsi . . .
Je to tak úchvatné
moci Tě
. . . Ž E N O . . .
milovat . . .
Přečteno 316x
Tipy 12
Poslední tipující: Myrja, Lucie Teru, Veru, spare, Lota, just me, Psavec
Komentáře (3)
Komentujících (3)