Jedovatá kapka Reality
Anotace: blýská se blýská.... na lepší časy... ???
Probuzen ze svého snu
člověk byl,
když se úsvit reality
k jeho oknu přiblížil.
Teď už není
pro co žít.
Je jen veliká touha
sám sobě ublížit.
Prudký jed zákeřného hada
v mých žilách pluje.
Jaká je tohle zrada.
Realita mě k smrti odsuzuje.
Přečteno 265x
Tipy 4
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, Syala, estrellita
Komentáře (1)
Komentujících (1)