tak štastnou plavbu..loďko snivá..
až uvidíš maják..
už jeno kousek cesty
k lásce zbývá..
01.03.2008 20:01:00 | Bean
Tedy, já zírám! Už chápu, proč já /a nejen já!/ jsme jako bez nápadu! Tys všechny múzy přetáhla k sobě!
Tvé básně jsou prostě úžasné, plné nápadů, citů i životního elánu, až Ti závidím...Moc se mi to líbí!;o)
01.03.2008 18:14:00 | Kozoroh 1
...najdi skutečný Maják a nenech se zmást pouhými světélky na břehu, byť lákavými... :-) ..můžou to být bludičky!
01.03.2008 13:44:00 | Pavelpaja