Anotace: "K" - občas to prostě přehlédnout nejde
Horko-těžko se bráním klapkám, co snaží se zakrýt mé oči .. snad zůstanu jen u slaných kapek, snad nepřerostou v extrémy .. ale to nezáleží jen na mě ..
02.03.2008 23:19:00 | Analisieren
Slyšel jsem, že je několik stupňů žárlivosti a pokud ti na druhém opravdu záleží, musí k ní přirozeně dojít... Znám ten pocit, když mi na druhém tak záleží a jiní můžou brát kolik chtějí a přitom myslí jen na své potěšení... Mě to jen zamrzí a rozesmutní. Jsem rád že ty horší stupně nemám v povaze, a myslím že nikdo, kdo píše básně...
Hezká básníčka
02.03.2008 23:09:00 | d---
Někdo vymýšlí... Někdo jen píčoviny přebírá.. :)
princezno.. neni co k odpuštění.. Má děkovat za to,že Tě má...
02.03.2008 16:41:00 | excited
Tak nepřenášej svůj pesimismus na mě :) mám ho požehnaně? Bot? za tuhle spatlaninu radsi koupnout Junga do míst sedavých :)
01.03.2008 15:58:00 | Analisieren
neodpustí...nejsem optimista...takovéhle věci se nestávají...
BOT: PIVo??? - chléb národa našeho?
01.03.2008 14:32:00 | malá čarodejnice wiggová netopýrková