Anotace: báseň z velmi těžkého období mého života
Rým zvládáš fantastickým způsobem. Plynulé a plné citu - moc se mi líbila a upřímně ti přeji, aby v budoucnu bylo líp ;-)
02.03.2008 18:37:00 | Lisa.Ginmi
pekne, povedene, velmi se mi libila. mozna i tu treti sloku by to chtelo zrymovat stejnym systemem jako ostatni, ale to prakticky vubec nevadi...
01.03.2008 16:44:00 | Tömätäri