No Hope...
Nemám nic,
Ale ztratit mohu ještě víc
- když neodolám,
- když podlehnu,
- když se v tobě ztratím…
Miluju ty smutné oči bez přetvářky,
A nenávidím tu bolest v nich…
- Protože tvůj smutek je i mým smutkem..
Slunce už nesvítí, prožívá svůj žal
Nemůže už zářit dál
Se srdcem naplněným zármutkem…
A stejně tak já…
Zdrcena tvoji láskou,
Spálena vlastní bolestí
A čistá – bez známky nenávisti.
Ty jsi můj svět,
Ty jsi moje síla,
Ty jsi modlitba, kterou šeptám vysíleným hlasem…
K tobě vzhlížím,
V tebe věřím,
Ty jsi cesta do budoucnosti,
Která mě znova a znova vrací do minulosti.
A já se nedokážu vzdát,
Neumím odejít,
Bez tebe mé srdce nemá co hřát.
Tady všude je pravda
- v těchhle slovech
- v mých očích
- ve MNĚ!
A já tě pořád miluju,
Tebe, jen tebe…
Jsi to bezprizorní cosi,
Co mě rozechvěje,
Rozesmutní,
Učiní šťastnou…
Jsi to ty, lásko!
Jsi to ty, múzo!
Nemůžu tě přestat milovat, mám tě hluboko v sobě…
/ už jsem ti řekla, že tě miluju a potřebuju?/
Přečteno 293x
Tipy 9
Poslední tipující: Bíša, Suzan, d---, Lisa.Ginmi, jesterka, just me
Komentáře (2)
Komentujících (2)