pěkně napsané ... při čtení hned změna nastane ... je to plné energie ... ať Tvá duše takto žije ... :)
02.03.2008 06:02:00 | toužím.jít.dál
Děvče, Ty máš fantazii!
Bavím se a zas rád žiji,
když Tvé veršíky si čítám,
je co inspiraci vítám,
a jsou mi i potěšením,
jejich obsahu si cenním,
také formu obdivuji,
zas mi nové větry dují,
hlavou mou myšlenky běží,
zachytit je zvládám ztěží,
do veršů je zkouším dát,
prostě: Chodím k Tobě rád!
;o)
02.03.2008 00:31:00 | Kozoroh 1